KW Suspension, onderdeel van KW Automative GmbH, biedt al jarenlang intelligente ophangingsystemen aan die er voor zorgen dat jouw voertuig een goede grip op de weg heeft. Nu gaat het Duitse bedrijf echter een stap verder door hun schroefkits te koppelen aan applicaties die je via jou iPhone, iPad of iPod Touch kunt beheren. Er komt dus geen gereedschap meer aan te pas en je kunt vanachter het stuur de instellingen van je auto aanpassen.
De demping van jouw wagen automatisch verlagen en instellen via een app op jouw telefoon, dat kan alleen met de schroefkits van KW Suspension. Als onderdeel van het slimme ophangsysteem KW iSuspension, zijn de Dynamic Damping Controls (DCC) schroefsets nu verkrijgbaar met een Electronic Control Unit (ECU). Dat betekent dat je de KW schroefsets onder jouw auto kunt aanpassen wanneer je maar wilt dankzij een handige applicatie op jouw iPhone.

Tip: https://www.carstyle.nl/porsche

App voor iPhone, iPad of iPod Touch

Met de KW DCC app kun je, zonder dat er gereedschap aan te pas komt, jouw demperaansturing anders instellen en aanpassen aan jouw manier van rijden. Zo kun je snel kiezen tussen standaard configuraties als ‘comfort’, ‘sport’ en ‘sport +’ en zonder dat jij jouw wagen hoeft te verlaten, past de auto zich aan. Verder kun je ook tot 5 eigen, persoonlijke demperinstellingen opslaan of onafhankelijk de voor- en achterkant verstellen door percentages aan te passen. De applicatie is gratis te downloaden en op dit moment te verkrijgen voor tientallen voertuigen zonder fabrieksophangingsinstellingen.

Uitgelicht: https://www.carstyle.nl/accessoires.html/remklauwverf.html

KW Suspension

Het Duitse bedrijf KW bestaat in 2015 al 20 jaar en blijft zijn technologieën verbeteren en zijn assortiment uitbreiden. KW heeft momenteel locaties in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en er werken wereldwijd zo’n 200 mensen voor het autobedrijf. De producten van KW worden al jarenlang gebruikt door verschillende raceteams over de hele wereld, maar wat het bedrijf zo interessant maakt is juist dat het voor nieuwkomers in de wereld van de car tuning toegankelijke onderdelen aanbiedt. Eigenaren van een BWM, Audi, Jaguar, Dodge, Chrysler, Ford, Chevrolet, Honda en nog meer automerken kunnen onderdelen van KW onder hun wagen plaatsen.