Skoda-auto’s geven u een bijzonder gevoel van luxe en comfort. Skoda Auto maakt deel uit van de Volkswagen-groep. Het bedrijf Skoda heeft zijn dealernetwerk alleen in geselecteerde regio’s van India, zoals Delhi en Mumbai, verspreid. De auto’s van het merk Skoda staan ​​bekend om hun verbluffende uiterlijk, goed gebouwde exterieur en hun stabiele poging om moderne technologieën te lanceren. Op de Indiase automarkt vond je twaalf weelderige modellen, waaronder Skoda Superb, Octavia, Laura en Superb, genoemd naar de weinige meest gevraagde Skoda-auto’s in India. Binnen 5-6 jaar hebben de Skoda-auto’s een verfijnde positie ingenomen op de Indiase markt.

Skoda-auto’s in India hebben enkele prijzen ontvangen, zoals Skoda Laura ontving de prijs ‘Most Technologically Advanced Car’ in het jaar 2006 en Skoda Superb voor ‘Best Variant’ van CNBC-TV18 AUTOCAR AUTO. Deze prijzen zullen u duidelijk maken over de prestaties van de Skoda-auto’s. Laten we de Skoda Superb-autofuncties en specificaties bespreken.

De nieuwe Skoda Superb-auto werd medio 2009 gelanceerd. De auto is ontworpen volgens de vraag van rijke Indiase consumenten. De auto wordt geassocieerd met de motor van Turbocharged Fuel Stratified Injection. De nieuwe Skoda Superb-wagens hebben een ruim interieur waardoor u heerlijk kunt rijden. Het interieur dat in Superb-auto’s wordt gebruikt, is zo aantrekkelijk voor de ogen en comfortabel dat u het gevoel krijgt alsof u op de zachte, luxe bank van uw salon zit.

Schitterende auto’s zijn een geweldige combinatie van comfort, gemak en veiligheid. De auto is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals het infotainmentsysteem met aanraakscherm, Twin Door Technology, DSG Automatic met zeven snelheden, de beste beenruimte en hoofdruimte achterin, enz. Acht Airbags, Adaptive Front Light System zijn enkele veiligheidskenmerken van deze Superb-auto . De Superb autoprijs in India is ongeveer Rs. 20 lakh.