Je Skoda repareren met tweedehands onderdelen

Je Skoda repareren met tweedehands onderdelen

Je auto laten repareren in de garage kost een hoop geld. Voor een grotere, ingewikkelde reparatie kan dit verstandig zijn, omdat het risico te groot is dat je iets fout doet. Er zijn echter ook een hele hoop dingen die je wel zelf kunt repareren zonder risico op fouten. Ben je zelf niet heel handig? Dan kun je een bekende vragen of hij of zij je kan helpen bij de reparatie. Door zelf of met hulp kleine dingen te repareren, kun je veel geld besparen. Om je reparaties nog voordeliger uit te kunnen voeren, kun je eraan denken om gebruik te maken van tweedehands auto-onderdelen.

Voordelen tweedehands onderdelen

Het grootste en belangrijkste voordeel van tweedehands onderdelen is natuurlijk dat deze onderdelen een stuk voordeliger zijn. Je kunt tot wel 60% besparen door voor tweedehands Skoda onderdelen in plaats van nieuwe onderdelen te kiezen. Niet alleen doe je je portemonnee een plezier met een tweedehands onderdeel, maar het is ook beter voor het milieu. Je geeft een nieuw leven aan een bestaand onderdeel en er hoeft dus niets nieuws geproduceerd te worden voor je auto. Hierdoor wordt energie bespaard en worden er minder grondstoffen verbruikt. Je doet dus zowel jezelf als het milieu een plezier met een tweedehands onderdeel.

Goede kwaliteit

Een veel voorkomende zorg bij tweedehands onderdelen is dat deze van slechte kwaliteit zijn of snel kapot gaan. Door zomaar van iemand op Marktplaats te kopen, kan het inderdaad gebeuren dat de kwaliteit of levensduur van een onderdeel tegenvalt. Daarom is het belangrijk om voor een betrouwbare tweedehands verkoper te kiezen. Een betrouwbare verkoper werkt samen met leveranciers die hun onderdelen uitvoerig testen voordat ze deze te koop aanbieden. Met een betrouwbare verkoper hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je Skoda onderdelen.

Let erop dat het onderdeel past

Je verwacht misschien dat je voor iedere Skoda dezelfde onderdelen kunt gebruiken, omdat het om hetzelfde merk gaat. Dit is niet waar en kan tot een miskoop leiden. Bij het kopen van een onderdeel voor je Skoda moet je altijd goed letten dat het model en bouwjaar van je auto overeenkomen met die van het onderdeel. Zo past de trekhaak Skoda Fabia perfect op een Skoda Fabia met hetzelfde bouwjaar, maar hoeft dit niet op een andere Skoda te passen. Informeer je dus goed over de onderdelen en de specificaties voordat je iets aanschaft, zodat je een mogelijke teleurstelling voorkomt.

3 tips bij het kopen van een auto

3 tips bij het kopen van een auto

Ben jij van plan binnenkort een auto te kopen? En wil je niet teveel uitgeven, maar toch een goede betrouwbare auto op de kop tikken? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een occasion. Een occasion is een tweedehands auto die te koop staat. Je kunt occasions op verschillende plaatsen kopen. Zo bieden particulieren hun auto te koop aan, kun je terecht bij een handelaar, maar je kunt je auto ook kopen bij een autodealer. Het kopen van een auto gaat vaak om grote bedragen. Dat geldt zowel voor aankopen bij particulieren, handelaren, als dealers. Om het je wat makkelijker te maken geven we je in dit artikel 3 tips bij het kopen van een auto. Naast dat je een auto kunt kopen, is het ook een optie om een auto private lease te gebruiken.

Tip 1: Controleer de recensies

Heb je een mooie, goede of betrouwbare auto gezien op een online aanbieder? Dan is het verstandig eerst de recensies van de aanbieder te controleren. Op Google kom je na het zoeken op de naam van het autobedrijf vaak al verschillende recensies tegen. Ook zou je de website kunnen bezoeken om een idee te krijgen van wie de auto aanbiedt. Ook recensies van autohandelaren zijn vaak op Google te vinden. Particulieren bieden hun auto aan op een verkoopsite. Ook hier kun je vaak recensies vinden. Het is zeker de moeite waard te controleren wat anderen vinden van het autobedrijf en wat hun ervaringen zijn.

Tip 2: Prijzen vergelijken

Wanneer je een auto naar je zin hebt gevonden, is het verstandig naar vergelijkbare auto’s te zoeken en de prijzen te vergelijken. Een erg lage prijs voor een vergelijkbaar model, duidt vaak op onderliggende mankementen. Ook kan er sprake zijn van een oplichter en die wil je uiteraard uitsluiten. De prijs van een particulier ligt vaak lager dan die van een autobedrijf. Dat is niet vreemd, want een autobedrijf biedt daarnaast vaak ook een bepaalde service. Voor de verkoop kijken ze de auto na, geven ze de auto nog een onderhoudsbeurt waarbij de olie en andere vloeistoffen worden bijgevuld en bieden ze een bepaalde garantie. Ook is het mogelijk je oude auto in te ruilen en dat scheelt weer een hoop extra geregel.

Tip 3: Specifieke problemen uitvragen

Heb je een bepaald type auto in gedachten? Zoek dan uit wat de meest voorkomende problemen van deze auto’s zijn. Ga na hoe het met de auto is die jij op het oog hebt en informeer ernaar bij de verkoper. Heb je zelf wat minder verstand van auto’s? Dan zou je uiteraard iemand mee kunnen nemen die wel wat van auto’s weet. Waarschijnlijk kijkt die persoon net even wat anders naar de occasion dan jij en dat kan zijn voordeel hebben.  Autoverzekering zakelijk

Hoe werkt een ATV leasen?

Een ATV of All Terrain Vehicle is een prachtig vervoermiddel als hobby, maar ook een werkpaard voor gebruik op de boerderij. Deze vierwielers voelen zich overal thuis, je moet wel rekening houden met de Nederlandse wetgeving. Je mag namelijk niet zomaar met ieder type quad overal rijden. Met een grotere motorinhoud zal het kenteken ook flink duurder worden, maar dat is op eigen terrein niet van toepassing. Voor dit alles zul je eerst jouw quad moeten betalen. Een ATV leasen bij Fastfuriousscooters.nl kan de snelste manier zijn om de betaling rond te krijgen. Hoe dit werkt kun je op deze pagina lezen.

Waarom zou je een quad kopen?

Laten eerst eens beginnen met de reden om een ATV aan te schaffen. Voor één groep is het een ‘brommer op vier wielen’ voor de hobby in het weekend, voor andere klanten is het een landbouwvoertuig compleet met trekhaak als kleine tractor. Daartussen zijn er de ‘commuters’ die een quad kopen voor woon- werkverkeer. Met een aantal types mag je namelijk ook op de snelweg rijden.

Hoe zit het eigenlijk met de verkeersregels?

Een ATV leasen is nog wel de meest eenvoudige stap, het juiste model kiezen is een stuk ingewikkelder. Je kunt van 50cc tot aan 500cc kiezen bijvoorbeeld, onder 50cc is een bromfietsrijbewijs nodig, daarboven een autorijbewijs. Dan heb je nog de kwestie van het kenteken. Bij gebruik op eigen terrein in een kenteken niet nodig, ook niet wanneer de quad is geregistreerd als landbouwvoertuig. Op de openbare weg geldt een hoger tarief wanneer de motorinhoud groter is, dit kan honderden euro’s verschil maken. Verder zijn er ook nog modellen met en zonder gordels, types die wel of juist niet op de autoweg en/of snelweg mogen rijden. Zoek dus eerst goed uit welk type voor jouw gebruik geschikt is, en welke regels van toepassing zijn!

Alternatief voor een ATV leasen

Als je toch in de Fastfuriousscooters.nl shop gaat kijken naar quads, en je wilt deze niet kopen als landbouwvoertuig, dan moet je ook zeker even de MP3’s van Piaggio bekijken. Die hebben drie wielen, je moet in het bezit zijn van een auto- of motorrijbewijs afhankelijk van het jaar dat je het rijbewijs gehaald hebt. Het zijn een soort motoren op drie wielen die in stilstand rechtop blijven staan, maar in bochten door hellen. Het is net als een quad een bijzonder vervoermiddel voor op de weg, het is geen alternatief als off-road voertuig.

Hoe werkt leasen eigenlijk?

Naast een zakelijke operational lease, waarbij een bedrijf een voertuig huurt inclusief onderhoud, is een financial lease gewoon kopen op afbetaling. Je kunt direct in de webshop of winkel een leasecontract aanvragen, dit verloopt dan verder via een kredietverstrekker. Na toetsing en goedkeuring kun je het voertuig in de winkel bestellen. Je ontvangt dus jouw ATV via de de winkel, de betaling verloopt via de organisatie die je het geld leent. Controleer uiteraard de voorwaarden, het maandbedrag en de rente die er bovenop komt. In de Fastfuriousscooters.nl webshop kun je overigens ook accessoires in de bestelling meefinancieren. Zo hoef je in eerste instantie geen cent uit te geven. Uiteraard moet je wel iedere maand een deel betalen.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/quad/

Is een ATV leasen verstandig?

In de eerste plaats moet je voor jezelf bepalen of een quad past bij jouw wensen en voorkeuren. Kijk ook even naar de MP3’s, motorfietsen en scooters, die passen misschien beter bij wat je zoekt. Daarna kun je bepalen of je direct afrekent of kiest voor een leasecontract. Het voornaamste voordeel is dat je geld onderhoudt voor andere zaken, je hoeft ook niet eerst te sparen. Het voornaamste nadeel is dat je voor een langere tijd aan de overeenkomst vastzit, controleer dus goed of de voorwaarden aansluiten op jouw situatie.

 

DE TREND VAN HET AUTO’S IMPORTEREN

Het importeren van een auto wordt steeds populairder. Terwijl er in 2019 zo’n 95.000 auto’s geïmporteerd werden, is de verwachting dat er voor het einde van dit jaar ongeveer 200.000 auto’s naar Nederland geïmporteerd zijn. Volgens de RDW komen de meeste importauto’s uit Duitsland, maar de alsmaar dalende dollarkoers zorgt voor een stijging in het aantal auto’s dat vanuit de Verenigde Staten wordt ingevoerd. Er zijn verschillende redenen voor de stijgende trend van het importeren van auto’s uit het buitenland. Deze redenen zijn niet alleen de lage prijs, grotere keuze en hogere kwaliteit.

Belasting

De voornaamste reden voor het invoeren van auto’s uit het buitenland is de Nederlandse belasting. De belasting is in Nederland erg hoog en maakt de aanschaf van een (nieuwe) auto erg duur. Andere landen, waaronder Duitsland en Luxemburg, kennen een dergelijke belasting niet, waardoor zowel nieuwe als tweedehands auto’s daar een stuk goedkoper zijn dan in Nederland. Ook aankomend jaar zullen buitenlandse auto’s goedkoper blijven, want in 2018 wijzigt het BPM regime. De verschillende tariefschijven worden namelijk vanaf een lagere CO2-uitstoot toegepast. Zo zal de eerste schijf in gaan vanaf 73 g/km (dit is 76 g/km in 2017) en de tweede schijf gaat gelden vanaf 98 g/km (dit is nu 102 g/km). Zo gaat elke schijf erop achteruit wat betekent dat het bruto-BPM bedrag hoger wordt bij een gelijkblijvende CO2-uitstoot.

Uitgelicht: https://easyimport.nl/auto-importeren-duitsland/

Importbedrijven

Hoewel sommige deskundigen verwachten dat de Nederlandse autodealers minder auto’s zullen verkopen doordat het aantal auto’s dat geïmporteerd wordt toeneemt, zorgt het stijgend aantal importauto’s ervoor dat er de afgelopen jaren veel auto importbedrijven bij zijn gekomen. Deze bedrijven bieden hulp bij het importeren van auto’s uit bijna de hele wereld en in veel gevallen nemen ze het invoeren zelfs helemaal van je over. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over transport, keuringen, belastingen en kentekens. Aan dit soort diensten hangt een prijskaartje, maar je hebt dan wel zekerheid. Dat het beginnen van een auto importbedrijf loont blijkt tevens uit het feit dat auto importbedrijven horen tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Tip: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

Hoe de auto importmarkt zich de komende tijd gaat ontwikkelen blijft nog maar de vraag. Auto importbedrijven verwachten dat meer particulieren voor het kopen van auto’s naar aangrenzende landen zoals Duitsland en België zullen gaan. Terwijl de Nederlandse overheid hoopt dat, gestuwd door de BPM, de verkoop van elektrische auto’s zal stijgen omdat voor elektrische auto’s geen BPM betaald hoeft te worden. De tijd zal ons leren wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

KW Suspension aanpassen via je telefoon

KW Suspension, onderdeel van KW Automative GmbH, biedt al jarenlang intelligente ophangingsystemen aan die er voor zorgen dat jouw voertuig een goede grip op de weg heeft. Nu gaat het Duitse bedrijf echter een stap verder door hun schroefkits te koppelen aan applicaties die je via jou iPhone, iPad of iPod Touch kunt beheren. Er komt dus geen gereedschap meer aan te pas en je kunt vanachter het stuur de instellingen van je auto aanpassen.
De demping van jouw wagen automatisch verlagen en instellen via een app op jouw telefoon, dat kan alleen met de schroefkits van KW Suspension. Als onderdeel van het slimme ophangsysteem KW iSuspension, zijn de Dynamic Damping Controls (DCC) schroefsets nu verkrijgbaar met een Electronic Control Unit (ECU). Dat betekent dat je de KW schroefsets onder jouw auto kunt aanpassen wanneer je maar wilt dankzij een handige applicatie op jouw iPhone.

Tip: https://www.carstyle.nl/porsche

App voor iPhone, iPad of iPod Touch

Met de KW DCC app kun je, zonder dat er gereedschap aan te pas komt, jouw demperaansturing anders instellen en aanpassen aan jouw manier van rijden. Zo kun je snel kiezen tussen standaard configuraties als ‘comfort’, ‘sport’ en ‘sport +’ en zonder dat jij jouw wagen hoeft te verlaten, past de auto zich aan. Verder kun je ook tot 5 eigen, persoonlijke demperinstellingen opslaan of onafhankelijk de voor- en achterkant verstellen door percentages aan te passen. De applicatie is gratis te downloaden en op dit moment te verkrijgen voor tientallen voertuigen zonder fabrieksophangingsinstellingen.

Uitgelicht: https://www.carstyle.nl/accessoires.html/remklauwverf.html

KW Suspension

Het Duitse bedrijf KW bestaat in 2015 al 20 jaar en blijft zijn technologieën verbeteren en zijn assortiment uitbreiden. KW heeft momenteel locaties in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en er werken wereldwijd zo’n 200 mensen voor het autobedrijf. De producten van KW worden al jarenlang gebruikt door verschillende raceteams over de hele wereld, maar wat het bedrijf zo interessant maakt is juist dat het voor nieuwkomers in de wereld van de car tuning toegankelijke onderdelen aanbiedt. Eigenaren van een BWM, Audi, Jaguar, Dodge, Chrysler, Ford, Chevrolet, Honda en nog meer automerken kunnen onderdelen van KW onder hun wagen plaatsen.

Caravan Club kiest hun trekwagen van het jaar

Sinds de overname van de Tsjechische autofabrikant Skoda door Volkswagens in 2003 is de auto-industrie enorm opgeschud, waarbij toonaangevende nieuwe voertuigen worden uitgebracht en uiteindelijk prijzen winnen. De reputatie van het Skoda-merk is er niet een die goed past bij consumenten en Skoda-dealers in Schotland, maar we mogen de onderscheiding die is verkozen tot de nieuwe favoriet van een luxe gezinsauto, de Skoda Superb Estate, niet missen. Onlangs gestemd door een panel van tien personen, is de prijs van Caravan Club Towcar of the Year 2011 uitgereikt voor zijn bruikbaarheid en prestaties in verschillende caravaning-situaties.

Een jury van tien juryleden heeft de Superb Elegance uitgeroepen tot de prijs voor zijn onmiskenbare trekkracht tijdens het slepen. De nieuwe auto voldeed aan zijn verrassende verwachtingen en onderging een reeks zware tests die ongetwijfeld de praktische bruikbaarheid, het gestroomlijnde ontwerp en uiteindelijk de keuze van een caravan voor een gezinsauto benadrukten.

De nieuwe Skoda Superb Estate is al verkozen tot de TopGear Luxury Car of the Year en met een grote keuze aan benzine- en dieselmotoren, handgeschakelde en DSG-transmissies en directe brandstofinjectie voor een optimaal brandstofverbruik en zeer lage emissies, de New Estate doet zijn naam, Superb, zeker eer aan.

Er zijn verschillende uitrustingsniveaus om uit te kiezen, evenals een enorme lijst met extra specificaties die comfort en plezier zullen toevoegen aan elke lange afstandsreis. De buitenkant heeft een klassiek ontwerp, met opvallende Skoda-exterieurkenmerken zoals de voorste lijnen en lichte designkenmerken.

Skoda arriveert in Australië

Skoda’s toonaangevende autofabrikant in Tsjechië en een dochteronderneming van Volkswagen-fabrikant van het ongeëvenaarde VW-motoronderdeel hebben onlangs aangekondigd dat het in oktober naar Australië zal terugkeren. Er kan aan worden herinnerd dat Skoda vroeger werd behandeld als een grote grap in de autowereld, maar met de gedisciplineerdheid die het krijgt van zijn Duitse moederbedrijf; Skoda heeft de Duitse knowhow, engineering en kwaliteitsnormen kunnen verkrijgen, waardoor het de autofabrikant is geworden die het nu is.

De voertuigen van Skoda worden na hun debuut op de Sydney Motor Show door Volkswagen Group Australia gedistribueerd. De line-up voor Australië zal bestaan ​​uit middelgrote Octavia sedan en wagon met voorwielaandrijving, plus de funky ogende vijfdeurs wagon annex mensenverhuizer genaamd de Roomster. Beide modellen zijn gebouwd in een moderne fabriek in Mlada Boleslav bij Praag.

De serie wordt aangevoerd door een krachtige 147 kW, 2-liter FSI turbocharged Octavia RS. Volkswagen is ook van plan om de VW Polo-maat Fabia volgend jaar toe te voegen aan het assortiment voertuigen dat in Australië wordt verkocht. De VW Polo-formaat Fabia werd eerder gepresenteerd op de Autosalon van Genève. En tegen 2009 zal Volkswagen een nieuwe generatie versie van zijn Superb-sedan met lange wielbasis lanceren.

Het belangrijkste verkoopargument van Skoda zijn de prijzen en deze zelfde strategie is wat de autofabrikant ook in Australië zal gebruiken. De prijzen van in Australië te verkopen Skoda-voertuigen zullen beginnen vanaf $ 16.000 voor de Fabia en tot het midden van $ 40.000 voor de Superb.

En hoewel Skoda-voertuigen worden gebouwd met VW-motoronderdelen en -componenten, is het nog steeds 5 tot 8 procent goedkoper dan zijn gelijkwaardige Volkswagen-modellen vanwege de goedkope productieprijs in Oost-Europa. Dit maakt de Skoda vooral aantrekkelijk voor prijsbewuste Australische kopers die Europese auto’s willen.

Het plan om Skoda in Australië te verkopen is vorig jaar ontwikkeld, maar de prijsstelling en lokale identiteitsproblemen hebben de plannen vertraagd. Maar nu alles definitief is geregeld, gaat de verhuizing eindelijk vooruit met zijn plannen.

Matthew Weisner Volkswagen Group Australia general manager, pers en public relations zijn benoemd tot hoofd van Skoda Australia en een deel van zijn verantwoordelijkheid is het opnieuw lanceren van het merk. De eerste Octavia en Roomster worden verkocht via 15 VW-dealers. Wiesner benadrukte ook dat de Skoda en VW zich zouden onderscheiden, zelfs met BMW, dat zijn mini-merken via aangesloten dealers verkoopt.

Uitstekende prestaties van Skoda Superb Car

Skoda-auto’s geven u een bijzonder gevoel van luxe en comfort. Skoda Auto maakt deel uit van de Volkswagen-groep. Het bedrijf Skoda heeft zijn dealernetwerk alleen in geselecteerde regio’s van India, zoals Delhi en Mumbai, verspreid. De auto’s van het merk Skoda staan ​​bekend om hun verbluffende uiterlijk, goed gebouwde exterieur en hun stabiele poging om moderne technologieën te lanceren. Op de Indiase automarkt vond je twaalf weelderige modellen, waaronder Skoda Superb, Octavia, Laura en Superb, genoemd naar de weinige meest gevraagde Skoda-auto’s in India. Binnen 5-6 jaar hebben de Skoda-auto’s een verfijnde positie ingenomen op de Indiase markt.

Skoda-auto’s in India hebben enkele prijzen ontvangen, zoals Skoda Laura ontving de prijs ‘Most Technologically Advanced Car’ in het jaar 2006 en Skoda Superb voor ‘Best Variant’ van CNBC-TV18 AUTOCAR AUTO. Deze prijzen zullen u duidelijk maken over de prestaties van de Skoda-auto’s. Laten we de Skoda Superb-autofuncties en specificaties bespreken.

De nieuwe Skoda Superb-auto werd medio 2009 gelanceerd. De auto is ontworpen volgens de vraag van rijke Indiase consumenten. De auto wordt geassocieerd met de motor van Turbocharged Fuel Stratified Injection. De nieuwe Skoda Superb-wagens hebben een ruim interieur waardoor u heerlijk kunt rijden. Het interieur dat in Superb-auto’s wordt gebruikt, is zo aantrekkelijk voor de ogen en comfortabel dat u het gevoel krijgt alsof u op de zachte, luxe bank van uw salon zit.

Schitterende auto’s zijn een geweldige combinatie van comfort, gemak en veiligheid. De auto is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals het infotainmentsysteem met aanraakscherm, Twin Door Technology, DSG Automatic met zeven snelheden, de beste beenruimte en hoofdruimte achterin, enz. Acht Airbags, Adaptive Front Light System zijn enkele veiligheidskenmerken van deze Superb-auto . De Superb autoprijs in India is ongeveer Rs. 20 lakh.